ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Με έσπρωξε, το μωρό μου παρακολουθούσε τι γινόταν» - Ελεύθεροι με εγγύηση οι δύο για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στη Λεμεσό

«Με έσπρωξε, το μωρό μου παρακολουθούσε τι γινόταν» - Ελεύθεροι με εγγύηση οι δύο για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στη Λεμεσό

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν οι δυο 76χρονοι οι δυο ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στη Λεμεσό, το οποίο αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι καταβάλλοντας εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ μέχρι την ημέρα ακρόασης της υπόθεσης που ορίστηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, η Αστυνομία έχει ενώπιον της ήδη δύο άλλες καταγγελίες αναφορικά με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση ξυλοδαρμού, η μια διατυπώθηκε από την αλλοδαπή γυναίκα και η άλλη από το ηλικιωμένο ζεύγος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές είχαν κάποιες διαφορές σε σχέση με την παραμονή της 30χρονης στη συγκεκριμένη οικία.

Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να αποχωρήσει και είχαν και μια διαφορά σε σχέση με την ηλεκτροδότηση της υπόγειας κατοικίας.  Οι Αρχές είχαν ενημερωθεί για αυτές τις διαφωνίες και με τις ΥΚΕ και την ΑΗΚ είχαν επισκεφτεί τον χώρο.

Η ΑΗΚ είχε αποσυνδέσει την ηλεκτροδότηση, αφού διαπιστώθηκε παρέμβαση στον μετρητή.
Παράλληλα είπε ότι το επεισόδιο είχε αρχίσει εντός της κατοικίας όπου η ιδιοκτήτρια είχε επιτεθεί στην 40χρονη και την χτύπησε στην πλάτη με ψαλίδι, σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε.

Εναντίον των δύο υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης, κατοχής επιθετικού οργάνου και δημόσιας εξύβρισης.

Σε ό,τι αφορά το παιδάκι της 40χρονης ο κ. Κυριάκου είπε ότι είναι υπό την φροντίδα φιλικής οικογένειας καθώς και υπό την επίβλεψη του γραφείου ευημερίας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: 

Σε νέο βίντεο η γυναίκα αναφέρει μέσα από το Νοσοκομείο «Ο ιδιοκτήτης που ήρθε στο σπίτι μου ξεκίνησε να μου επιτίθεται. Με έσπρωξε. Το μωρό μου παρακολουθούσε τι γινόταν, το μωρό μου είδε.» 

Δείτε το βίντεο: 

Υπενθυμίζουμε ότι, καταγγέλθηκε την Τετάρτη, 31 Αυγούστου, στην Αστυνομία από 40χρονη, ότι ενώ βρισκόταν στην οικία της στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα ηλικίας 76 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο ύποπτοι, την κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος της και στο κεφάλι. Η 40χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει οίδημα και θλαστικό τραύμα στο βλέφαρο, εκδορές και θολή όραση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.

Οι δύο 76χρονοι συνελήφθησαν απόψε με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top