Τροχαίο ατύχημα για γνωστό τράπερ - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα για γνωστό τράπερ - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ο γνωστός τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (2/9), σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της οδού Καλύμνου. Ο ίδιος βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρει το notia.gr, στο τροχαίο, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ του Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα.

Trannos: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό τράπερ- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο μάνατζερ του τράπερ με stories στο instagram επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Η ανάρτηση για το τροχαίο που είχε ο Trannos και για την κατάσταση της υγείας του
«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», έγραφε η ανακοίνωση του μάνατζερ του τράπερ Trannos.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που έγινε το τρακάρισμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip..

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE