Αυτός είναι ο μικρός παράδεισος της Πάφου...που έχει χρώμα τιρκουάζ!! (Εικόνες)

Αυτός είναι ο μικρός παράδεισος της Πάφου...που έχει χρώμα τιρκουάζ!! (Εικόνες)

Πισίνα ή θάλασσα; Για κάποιους αυτό είναι ένα δίλημμα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Υπάρχουν όμως και οι… φυσικές πισίνες που αναμφίβολα αποτελούν ένα προορισμό για λίγους και τολμηρούς.

Η περιοχή Blue Lagoon στον Ακάμα είναι μια απο τις ομορφότερες και πιο φυσικές θάλασσες του μαγευτικού μας νησιού.

Ο συγκεκριμένος κολπίσκος αποτελεί μια ανοικτού τύπου μαγευτική φυσική πισίνα, η οποία έχει το εκπληκτικό τιρκουάζ χρώμα των εξωτικών ονειρεμένων προορισμών που θαυμάζουμε στις καλύτερες τουριστικές φωτογραφίες του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ — ΕΙΚΟΝΕΣ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.