ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της η 15χρονη Ζήνα - Δείτε φωτογραφία

Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της η 15χρονη Ζήνα - Δείτε φωτογραφία

Τα στοιχεία και φωτογραφία 15χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για τη Ζήνα Πάολα Μούτου, ημερομηνία γέννησης 15/06/2007, η οποία σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε την Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου, 2022, ελλείπει από τις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης, 04 Οκτωβρίου, 2022.

Η 15χρονη περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με μακριά μαλλιά πλεγμένα σε πολλές μικρές πλεξούδες, με έντονα μπλε μακριά προσθετικά μαλλιά, και με σκούρου χρώματος μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μπλε αθλητική βερμούδα με κόκκινα γράμματα στο γόνατο, μπλε κοντομάνικη φανέλα με κόκκινο σχεδιάγραμμα, και αθλητικά παπούτσια, ενώ είχε στην κατοχή της και μία τσάντα με ρούχα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top