ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίρνει τον κατήφορο ο υδράργυρος -  Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο - Δείτε αναλυτικά

Παίρνει τον κατήφορο ο υδράργυρος -  Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο - Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, ενδέχεται παροδικά να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στο δυτικό μισό του νησιού, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Προοδευτικά μέχρι το μεσημέρι, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Από αργά το απόγευμα και μετά, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, ενδέχεται να παρατηρείται παροδικά, αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά, θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για κυμανθεί κοντά στους κλιματολογικούς μέσους όρους για την εποχή.

Τη Δευτέρα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται παροδικά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για κυμανθεί κοντά στους κλιματολογικούς μέσους όρους για την εποχή.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για κυμανθεί κοντά στους κλιματολογικούς μέσους όρους για την εποχή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top