ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική Τράπεζα: Δηλώσεις του CEO τον απομάκρυναν προσωρινά από τα καθήκοντά του - Προχωρεί σε έρευνα η εταιρεία

Ελληνική Τράπεζα: Δηλώσεις του CEO τον απομάκρυναν προσωρινά από τα καθήκοντά του - Προχωρεί σε έρευνα η εταιρεία

Από τα καθήκοντά του θα απέχει ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνει ότι, εν όψει ορισμένων ερευνών που γίνονται σε σχέση με κατ’ ισχυρισμό δηλώσεις και ενέργειες του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή (ΑΕΔ), Oliver Gatzke, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έχει αποφασίσει, με σκοπό να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των εν λόγω ερευνών, ότι είναι σκόπιμο όπως ο ΑΕΔ απέχει από τα καθήκοντά του μέχρι την ολοκλήρωση των εν λόγω ερευνών.

Ο κ. Πέτρος Αρσαλίδης, Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου / Γενικός Διευθυντής, Γραφείο Προέδρου & Γραμματεία Διοικητικού Συμβουλίου, θα εκτελεί τα καθήκοντα του ΑΕΔ κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας απουσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top