Ψάχνουν τον οδηγό που χτύπησε σε ταμπέλα στον αυτοκινητόδρομο - «Με όσα έχουμε δει τρία είναι τα ενδεχόμενα»

Ψάχνουν τον οδηγό που χτύπησε σε ταμπέλα στον αυτοκινητόδρομο - «Με όσα έχουμε δει τρία είναι τα ενδεχόμενα»

Στο περιστατικό που έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha καλημέρα».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως «με όσα έχουμε δει κα. Αγαπητού τρία είναι τα ενδεχόμενα. Είτε οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοολούχων ποτών, είτε οδηγούσε και χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, είτε αποκοιμήθηκε. Αυτά τα τρία ενδεχόμενα μπορεί να υπάρξουν.

Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να τον εντοπίσουμε αλλά είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν αριθμοί εγγραφής. Το πιο σημαντικό δεν είναι η καταγγελία, αλλά να οδηγούν χωρίς να γίνονται αυτά τα δεδομένα. Κινδυνεύει και ο ίδιος και οι υπόλοιποι. Αν υπάρχουν πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό από το βίντεο που βλέπουμε να μάθουμε».

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο οποίο οδηγός παρεκκλίνει της πορείας του και να «θερίζει» ταμπέλα στην άκρη του δρόμου.

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.