LIKE ONLINE

Tiktoker έβαλε τα κλάματα - Aγόρασε κατά λάθος καναπέ αξίας 100.000 δολαρίων

Tiktoker έβαλε τα κλάματα - Aγόρασε κατά λάθος καναπέ αξίας 100.000 δολαρίων

Μια influencer του TikTok εκλιπαρεί τους οπαδούς της για χρήματα αφού αγόρασε "κατά λάθος" έναν καναπέ αξίας 100.000 δολαρίων.

Μια γνωστή Tiktoker δημοσίευσε μια σειρά από συναισθηματικές αναρτήσεις που περιγράφουν λεπτομερώς πώς αγόρασε "κατά λάθος" έναν καναπέ για το σπίτι της αξίας 100.000 δολαρίων.

Η Quenlin Blackwell, η οποία έχει σχεδόν 8 εκατ. followers, δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο TikTok, με την ίδια να κλαίει με λυγμούς μέσα στο αυτοκίνητό της.

Όπως εξηγεί η ίδια, εισήγαγε τα στοιχεία της κάρτας της σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών, αλλά δεν ήθελε στη πραγματικότητα να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη αγορά. Μόλις κατάλαβε ότι εν τέλει είχε αγοράσει το καναπέ και της είχαν «τραβηχτεί» τα χρήματα από τη κάρτα έπαθε σοκ και έβαλε τα κλάματα.

Τη «τραγωδία» της περιγράφει σε μια σειρά από βίντεο στο Tik Tok, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει πάνω από επτά εκατομμύρια προβολές.

«Πρέπει να κάνω στην άκρη αυτή τη στιγμή γιατί θα ξεράσω γ@μώτο. Μόλις έκανα προσφορά για έναν καναπέ αλλά αστειευόμουν. Πλάκα έκανα, αλλά έβαλα τα στοιχεία της κάρτας μου και μόλις χρεώθηκε ο γ@μημ$νος λογαριασμός μου. Παραλίγο να τρακάρω το αυτοκίνητό μου όταν το είδα» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

@quenblackwell

I cant inhale.

♬ original sound - quenblackwell

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top