Δεύτερο «όχι» στον Καυκαρή – Δεν αποφυλακίζεται ο ισοβίτης

Δεύτερο «όχι» στον Καυκαρή – Δεν αποφυλακίζεται ο ισοβίτης

Δεύτερο «όχι» από τα μέλη του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως Επ’ Άδεια άκουσε ο ισοβίτης Παναγή Καυκαρή.

Ύστερα και από την επιστολή που ο ισοβίτης είχε αποστείλει σε αρμόδιους φορείς, ζητώντας όπως το αίτημα για αποφυλάκισή του εξεταστεί από άλλη επιτροπή ή διαφορετικά να προχωρήσουν με την ευθανασία του, το θέμα της αποφυλάκισης του, τέθηκε εκ νέου ενώπιον του του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως Επ’ Άδεια. 

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο livenews.com.cy, το εν λόγω Συμβούλιο, εξέτασε εκ νέου το αίτημα του Καυκαρή για αποφυλάκιση, απορρίπτοντας το με τρεις ψήφους κατά και δύο υπέρ. 

Ο ισοβίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη Βρετανού δικηγόρου, σε μια προσπάθεια να ακυρώσει τις αποφάσεις του parole.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε λανθασμένη τη βάση στην οποία στηρίχθηκε η απόφαση της πλειοψηφίας του Συμβουλίου Αποφυλάκισης Επ' Αδεία, να απορρίψει την αίτηση του μακροβιότερου ισοβίτη των Κεντρικών Φυλακών Παναγιώτη Καυκαρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξελίξεις με το αίτημα Π. Καυκαρή – Σε απογοήτευση ο κρατούμενος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE