ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μητέρα μοτοσικλετιστή: «Γιατί τον καταδίωξαν; Δεν μπορούσαν να τον πιάσουν έξω από το σπίτι του;» - «Είμαι καρκινοπαθής, έρχομαι Κύπρο και δεν ξέρω που να πάω»

Μητέρα μοτοσικλετιστή: «Γιατί τον καταδίωξαν; Δεν μπορούσαν να τον πιάσουν έξω από το σπίτι του;» - «Είμαι καρκινοπαθής, έρχομαι Κύπρο και δεν ξέρω που να πάω»

Σειρά ερωτημάτων σε σχέση με την χθεσινή (15/11) επεισοδιακή καταδίωξη στη Λευκωσία, θέτει προς τους Αρμοδίους η μητέρα του μοτοσικλετιστή, η οποία μένει μόνιμα στην Αγγλία, είναι καρκινοπαθείς, κι έρχεται κατεπειγόντως στην Κύπρο για να βρεθεί δίπλα στο παιδί της, αλλά δεν έχει που να μείνει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, η κα Ανδριανή έκανε λόγο για μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα και διερωτήθηκε: «Θέλω να ξέρω γιατί τον καταδίωξαν. Γιατί του έκαναν αυτό το πράγμα; Γιατί δεν τον άφησαν να τον πιάσουν; Δεν μπορούσαν να τον πιάσουν έξω από το σπίτι του;».

Ερωτηθείσα για την κατάσταση υγείας του υιού της, είπε ότι «για αυτό πήρα, επειδή λένε ότι απολύθηκε. Δεν απολύθηκε από το νοσοκομείο. Έχει σπασμένη λεκάνη και εγκαύματα, έχει κτύπημα στην κεφαλή και του έχουν κάνει ράμματα. Η κατάστασή του είναι σοβαρή, εκτός κινδύνου», εξήγησε.

Η κα Ανδριανή ζήτησε από τους υπευθύνους να του παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια. «Εγώ είμαι καρκινοπαθείς, ξεσηκώνομαι τώρα από την Αγγλία να έρθω Κύπρο, να πάω πού; Δεν ξέρω, δεν έχω που να πάω, δεν έχω κανένα στην Κύπρο, δεν ξέρω τι να κάνω», τόνισε σημειώνοντας ότι ζει μόνιμα στην Αγγλία κι έρχεται Κύπρο να συμπαρασταθεί στο παιδί της.

«Θέλω αν μπορούν να με αφήσουν να τον φέρω πίσω στην Βρετανία, να κάνει τις θεραπείες του, να δω τι μπορώ να κάνω. Στην Κύπρο δεν μπορώ να τον αφήσω. Να τον φέρω, όμως, πίσω δεν τον αφήνουν, γιατί εκκρεμεί άλλο Δικαστήριο για τον γιο μου», κατέληξε ζητώντας, εκ νέου, τη βοήθεια των αρμοδίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top