ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά επιτελείου Αβέρωφ σε Χριστοδουλίδη: «Θέλει να κυβερνήσει τη χώρα ψευδόμενος και παραπλανώντας τους πολίτες»

Πυρά επιτελείου Αβέρωφ σε Χριστοδουλίδη: «Θέλει να κυβερνήσει τη χώρα ψευδόμενος και παραπλανώντας τους πολίτες»

«Ο Νίκος Χριστοδουλίδης όπως φαίνεται θέλει να κυβερνήσει τη χώρα ψευδόμενος», αναφέρει η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Με δήλωση της  η κ. Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, (Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου), αναφέρθηκε στη συνέντευξη Προέδρου Δημοκρατίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης όπως φαίνεται θέλει να κυβερνήσει τη χώρα ψευδόμενος και παραπλανώντας τους πολίτες. Αυτά είναι τα πρώτα δείγματά του. Τον καλούμε λοιπόν να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Το οφείλει στον κόσμο».

Αυτούσια η δήλωση της

Για μια ακόμη φορά, ο Νίκος Χριστοδουλίδης διαψεύστηκε. Μάλιστα, αυτή την φορά τον διαψεύδει ο ίδιος ο Προέδρος της Δημοκρατίας. Προσέθεσε έτσι ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα ψεμάτων και ανακριβειών στην οποία επιδίδεται από την αρχή της εκστρατείας του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον διαψεύδει σε δύο περιστάσεις: τον δήθεν εξαναγκασμό σε παραίτηση και αν υπήρχε σχετική επιστολή.

Στοιχεία που επιβεβαιώνουν το βαθύ έλλειμμα αξιοπιστίας της υποψηφιότητάς του. Ικανή και υπεύθυνη ηγεσία σημαίνει ειλικρίνεια. Σημαίνει να λες πάντα την αλήθεια και να στέκεσαι με ευθύτητα απέναντι στους πολίτες. Ακόμη κι αν έχεις κόστος.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης όπως φαίνεται θέλει να κυβερνήσει τη χώρα ψευδόμενος και παραπλανώντας τους πολίτες. Αυτά είναι τα πρώτα δείγματά του.

Τον καλούμε λοιπόν να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Το οφείλει στον κόσμο. Οι Κύπριοι πολίτες αξίζουν την ευθύτητα και την υπεύθυνη στάση των πολιτικών. Μόνο έτσι μπορούμε να μιλάμε για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top