LIKE ONLINE

Την ξενέρωσε όταν στο πρώτο τους ραντεβού παρήγγειλε να πιει γάλα

Την ξενέρωσε όταν στο πρώτο τους ραντεβού παρήγγειλε να πιει γάλα

Μια γυναίκα φρίκαρε όταν ο άντρας που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο παρήγγειλε γάλα στο πρώτο τους ραντεβού.

Τα πρώτα ραντεβού είναι ένας καλός τρόπος για μάθεις τον άλλον και να δεις αν ταιριάζεις μαζί του. Ιδιαίτερα αν η γνωριμία έχει γίνει μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, το πρώτο ραντεβού μιας γυναίκας που γνώρισε έναν άνδρα από σάιτ γνωριμιών, περισσότερο την μπέρδεψε και θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της για να πάρει γνώμες.

Σε μια ανάρτησή της στο Mumsnet, η γυναίκα αποκάλυψε ότι βγήκε πρώτο ραντεβού με τον συγκεκριμένο άντρα σε εστιατόριο και εκείνος παρήγγειλε να πιει γάλα, αφήνοντάς την άναυδη.

«Βγήκα πρώτο ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισα στο διαδίκτυο. Όταν έφτασα και τον είδα, τον βρήκα αρκετά ελκυστικό. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να παραγγείλουμε ποτά, εκείνος ζήτησε ένα ποτήρι γάλα», ανέφερε.

«Ειλικρινά δεν έχω συναντήσει κάποιον ξανά που να το κάνει αυτό σε εστιατόριο και το βρίσκω πολύ περίεργο. Με απογοήτευσε. Προσπάθησα να τον καταλάβω, αλλά δεν κατέληξα κάπου», συμπλήρωσε και ρώτησε τους χρήστες της πλατφόρμας αν ήταν παράλογη που αισθανόταν έτσι.

Από τότε που μοιράστηκε το περιστατικό, πολλοί ήταν αυτοί που της είπαν την γνώμη τους. Αρκετοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν ότι η παραγγελία του υποψήφιου φίλου της ήταν παράξενη και ασυνήθιστη. «Είναι παιδικό, θα με ξενέρωνε και εμένα», έγραψε κάποιος, ενώ πολλοί της είπαν να προσέξει έτσι ώστε να μην φτάσει να νταντεύει κάποιον.

Υπήρχαν και κάποιοι πάντως, που δικαιολόγησαν τον υποψήφιο φίλο της λέγοντας ότι εξαρτάται από που ήταν και τι έτρωγαν. «Δεν θα με ενοχλούσε. Το προτιμώ από το να παραγγείλει αλκοόλ. Από μένα είναι ναι!», της έγραψε κάποιος.

«Ίσως προτιμά απλώς, το γάλα. Κι εγώ όταν είμαι στο σπίτι, δεν έχω παραγγείλει ποτέ με το φαγητό μου γάλα, οπότε κατανοώ ότι είναι περίεργο, αλλά όχι και το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος. Είναι μόνο γάλα, δεν παρήγγειλε δα και αίμα!», σχολίασε άλλος.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top