Υπόθεση Πάτρας: Δολοφονία Τζωρτζίνας - Ορίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Δολοφονία Τζωρτζίνας - Ορίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις 9 Ιανουαρίου 2023 θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας με θύμα την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα.

Η δίκη προσδιορίστηκε σήμερα και ήδη η προφυλακισμένη Πισπιρίγκου μετρά αντίστροφα για το χρόνο που θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Στην ανακρίτρια για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως είναι γνωστό την Παρασκευή απολογείται στην ανακρίτρια και για τη δεύτερη ανοιχτή δικογραφία που αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένας και της Ίριδας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την οποία αμέσως μετά η δικαστική λειτουργός και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.