ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα στήριξης από Πρόεδρο Αναστασιάδη ενόψει εκλογών - «Συνέχιση μόνο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου»

Μήνυμα στήριξης από Πρόεδρο Αναστασιάδη ενόψει εκλογών - «Συνέχιση μόνο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου»

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Εκλογικό Επιτελείο της Λεμεσού σύσκεψη του διευρυμένου εκλογικού επιτελείου, παρουσία του επίτιμου Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προέβη σε απολογισμό των όσων έχει επιτύχει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια και βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν εφαρμοστεί τονίζοντας ότι «αφήσαμε και θα αφήσουμε τη σφραγίδα μας γιατί αυτός είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός».

«Σήμερα συνεισφέραμε 350 εκατομμύρια μέχρι τώρα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι εξόφθαλμα, τα βλέπουμε, έχουμε τις ευαισθησίες μας και εξάλλου για αυτό καθιερώσαμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, γι’ αυτό εισήξαμε το ΓΕΣΥ, γι’ αυτό έχουμε την ελάχιστη σύνταξη για τους ευάλωτους, γι’ αυτό έχουμε  τον κατώτατο μισθό, γι’ αυτό έχουμε κάνει τις μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε το κράτος να μπορεί να λειτουργεί ακόμα πιο αποδοτικά με τη δημιουργία υφυπουργείων, την τοπική αυτοδιοίκηση, με τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης με σωρεία νομοθετημάτων» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  

Σημείωσε επιπρόσθετα σε αυτό το πλαίσιο ότι τα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα δεν πρέπει να θυσιαστούν.

«Ναι αφήσαμε και θα αφήσουμε τη σφραγίδα μας γιατί αυτός είναι ο Συναγερμός αλλά αυτά δεν πρέπει να τα θυσιάσουμε. Δεν πρέπει να τα διακινδυνεύσουμε με πειράματα. Χρειάζεται συνέχιση. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα δώσουμε στην πατρίδα μας. Και συνέχιση μόνο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top