Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Ένας τραυματίας

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα φαίνεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλα δύο αυτοκίνητα.

Να αναφέρουμε ότι, ένα εκ των προσώπων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, τραυματίστηκε ελαφρά και θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενώ, στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE