ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλεισμός 8χρονης: «Είδα ένα μωρό δημοτικού να κλαίει» - «Διδάσκετε τη δικτατορία με το να εκφοβίζετε τους εκπαιδευτικούς να μην λένε τη γνώμη τους»

Αποκλεισμός 8χρονης: «Είδα ένα μωρό δημοτικού να κλαίει» - «Διδάσκετε τη δικτατορία με το να εκφοβίζετε τους εκπαιδευτικούς να μην λένε τη γνώμη τους»

Βροχή τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης στην μικρή Άννα Μαρία, να αποκλειστεί από την τάξη της , μετά από απόφαση της Κεντρικής επιτροπής του ΥΠΑΝ να φοιτήσει σε ειδική μονάδα.

Γονείς , βουλευτές και ΚΥΣΟΑ διαμαρτυρήθηκαν την Δευτέρα έξω από το Β Δημοτικού Σχολείο Μακεδονίτισσας.

Η Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Γονέων και Φίλων παιδιών με εγκεφαλική παράλυση «Αγκαλιά Ελπίδας», Γιούλα Πιτσιαλή, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα , μητέρας που βρέθηκε στη διαμαρτυρία να στηρίξει την Άννα Μαρία.

«Είδα ένα μωρό Δευτέρας δημοτικού να κλαίει και να λέει της μαμάς του" θέλω να πάω στο σχολείο, να πάρουμε τη βαλίτσα μου και να πάω στη τάξη μου". Έκλαιγε γιατί κάποιοι "ειδήμονες" του Υπουργείου Παιδείας αποφάσισαν ότι αυτό το μωρό πρέπει να φύγει από την τάξη του και να πάει στην Ειδική μονάδα του σχολείου. Ένα μωρό με πλήρη αντίληψη ένα μωρό με συναισθήματα ένα μωρό με φίλους, που στο εκπαιδευτικό κομμάτι έχει απλά μαθησιακές δυσκολίες...», αναφέρει στην ανάρτηση μητέρα.

Ενώ συνεχίζει γράφοντας: «Ε λοιπόν αγαπητοί βολεμένοι άσχετοι του υπουργείου που πληρώνεστε από τους φορολογούμενους πολίτες με το να διώχνετε ένα μωρό από την τάξη του τους φίλους του εσείς οι ίδιοι διδάσκετε με τον καλύτερο τρόπο το ρατσισμό. Με το να εκφοβίζετε τους εκπαιδευτικούς να μην λένε τη γνώμη τους επειδή είναι υπάλληλοι του υπουργείου διδάσκετε τη δικτατορία».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top