Τα είπε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΙ ο Αβέρωφ - «Ο ΔΗΣΥ είναι μια παράταξη φιλελεύθερη»

Τα είπε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΙ ο Αβέρωφ - «Ο ΔΗΣΥ είναι μια παράταξη φιλελεύθερη»

Με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΙ κοινότητας συναντήθηκε σήμερα στο κεντρικό εκλογικό επιτελείο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε τα εξής:

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι μια παράταξη φιλελεύθερη. Είμαι σε αυτό το χώρο, εκφράζω αυτόν το χώρο γιατί είμαι συνειδητά φιλελεύθερος, σε όλα ανεξαίρετα τα ζητήματα.

Είμαι φίλος στην ελευθερία για την οικονομία, είμαι φίλος της ελευθερίας της έκφρασης του λόγου και του πιστεύω του καθενός. Είμαι φίλος του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης του οποιουδήποτε ατόμου για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία καλύτερη χωρίς υποκρισίες και μια κοινωνία που αποδέχεται τον κάθε άνθρωπο με τα δικά του πιστεύω και τη δική του ταυτότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE