ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 23χρονος Αλέξης Χαραλάμπους που πέθανε από ηλεκτροπληξία! Βαρύ πένθος και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Αυτός είναι ο 23χρονος Αλέξης Χαραλάμπους που πέθανε από ηλεκτροπληξία! Βαρύ πένθος και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή; Πώς μετά από μια κακιά στιγμή ένα πάρτι νεαρών μετατρέπεται σε μια ανείπωτη τραγωδία και χάνει τη ζωή του ένα 23χρονο παλληκάρι, ντύνοντας στα μαύρα φίλους και συγγενείς του, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Αλέξης δεν είναι πια μαζί μας.

Ο  Αλέξης Χαραλάμπους, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία τη ώρα που προσπαθούσε να τοποθετήσει φωτισμό σε beach party που διοργάνωσε με τους φίλους του στην παραλία «Spyros Beach», στο Μενεού.

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς  και φίλοι του νεαρού Αλέξη δεν μπορούν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό του. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και μηνύματα για τον νεαρό από το Γέρι που ραγίζουν καρδιές, αφού ο προσωπικό του λογαριασμός στο Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων του,  αναφέροντας πως ο άτυχος Αλέξης ήταν ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 23χρονου έξέδωσε και το Πανεπιστήμιο Κύπρου που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την στήριξη του προς την οικογένεια.

Το Πανεπιστήμιο σε ανακοίνωσή του εκφράζει βαθιά θλίψη και αναφέρει ότι πενθεί για τον άδικο χαμό του τεταρτοετή φοιτητή του, Αλέξη Χαραλάμπους, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, σε ηλικία 23 ετών.

Ο Αλέξης Χαραλάμπους ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 5:00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, στα Λατσιά. 

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πρυτανικό Συμβούλιο εκφράζουν βαθιά θλίψη για το θάνατο του 23χρονου φοιτητή Αλέξη Χαραλάμπους και τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Τέλος, αναφέρεται ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες από σήμερα Σάββατο έως και τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top