ΠΑΡΑ-THEMA

Ξεχασμένοι και οι Σολιάτες νεοσύλλεκτοι του ΚΕΝ Λάρνακας…

Ξεχασμένοι και οι Σολιάτες νεοσύλλεκτοι του ΚΕΝ Λάρνακας…

Ξεχασμένοι νοιώθουν για μια ακόμη φορά οι Σολιάτες και οι κάτοικοι των γύρω χωριών. Όπως πληροφορούμαστε, από το ΚΕΝ Λάρνακας δεν υπάρχει λεωφορείο ώστε να μεταφέρονται οι νεοσύλλεκτοι απευθείας στην περιοχή τους.

Έτσι όσοι κατάγονται από χωριό της περιοχής πρέπει από τη Λάρνακα να πάνε στο κέντρο της Λευκωσίας και από εκεί να πάρουν λεωφορείο για να πάνε στα χωριά τους.

Δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Η Σολιά περιλαμβάνει πολλά χωριά. Την Ευρύχου, την Γαλατά, την Κακοπετριά, την Τεμπριά, την Κοράκου, τα Καλλιάνα, το Σινά-Όρος, τον Άγιο Θεόδωρο, την Λινού, την Φλάσου και τα Κατύδατα.

Γειτονικά χωριά είναι τα Σπήλια, η Βυζακιά, το Ποτάμι, το Νικητάρι, ο Αστρομερίτης, τα Καννάβια, ο Κουτραφάς, η Περιστερώνα, ο Καλοπαναγιώτης, η Κυπερούντα, ο Μουτουλλάς, ο Οίκος, ο Πεδουλάς, τα Πλατάνια, η Κυπερούντα και ο Άγιος Γεώργιος Καυκάλου.

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top