LIFESTYLE

Γυρίσματα μίνι βρετανικής σειράς στην Κύπρο - Στο καστ και ο Αλέξης Γεωργούλης - Σε κυκλοφορία το 2023

Γυρίσματα μίνι βρετανικής σειράς στην Κύπρο - Στο καστ και ο Αλέξης Γεωργούλης - Σε κυκλοφορία το 2023

Η Clapperboard Studios κινηματογραφεί στην Κύπρο το Love Rat, μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, για το Channel 5 της Paramount, σύμφωνα με το Invest Cyprus, το οποίο καλωσορίζει άλλη μια διεθνούς εμβέλειας παραγωγή η οποία έχει επιλέξει, αυτή την περίοδο, την Κύπρο για τα γυρίσματά της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Invest Cyprus, το Channel 5, ο τρίτος μεγαλύτερος εμπορικός τηλεοπτικός σταθμός στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος ανήκει σε μία από τις κορυφαίες διεθνώς εταιρείες Μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, στην Paramount Global, ανακοίνωσε την ανάθεση του Love Rat, στην Clapperboard η οποία διανέμεται διεθνώς από την Entertainment One (eOne).

Το σενάριο της μίνι σειράς ανήκει στην Chalkboard, εταιρεία δημιουργίας σεναρίων, συνδεδεμένη με την Clapperboard (Παραγωγοί του Cold Call του 2019) στην οποία ανήκουν τα Storyboard Studios στη Σκωτία.

Το Love Rat έχει προεγκριθεί για το Σχέδιο Προώθησης της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Κύπρο αυτόν τον μήνα και αναμένεται να προβληθεί το 2023 στο Channel 5.

Η Sally Lindsay ηγείται του καστ μαζί με τους Neil Morrissey, Αλέξη Γεωργούλη και Ramon Tikaram.

Η σειρά τεσσάρων επεισοδίων θα ακολουθήσει την πρόσφατα διαζευγμένη Έμμα, την οποία υποδύεται η Sally Lindsay (The Madame Blanc Mysteries), καθώς απολαμβάνει ρομαντικές διακοπές με τον γοητευτικό ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, Νίκο, τον οποίο υποδύεται ο Αλέξης Γεωργούλης (The Durrells) στο παραδεισένιο νησί της Κύπρου. Όταν συνειδητοποιεί ότι ο Νίκος και ο συνεργάτης του στο έγκλημα Γιώργος, τον οποίο υποδύεται ο Ramon Tikaram (Pennyworth, Brassic, The Great), την εξαπάτησαν οικονομικά, ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή για να πάρει τα χρήματά της πίσω, με τη βοήθεια του πρώην συζύγου της Pete, τον οποίο υποδύεται ο Neil Morrissey (Line of Duty, Unforgotten).

Το Love Rat παραγγέλθηκε για το Channel 5 από τον Sebastian Cardwell, Αναπληρωτή Διευθυντή Περιεχομένου, της Paramount για το Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτελεστικοί παραγωγοί για την Clapperboard είναι οι Mike Benson και Andy Morgan, με παραγωγό τον Jonathan Phillips. Η Polly Buckle (A Discovery of Witches) είναι η κύρια σεναριογράφος και η Katherine Churcher (Grantchester, Killing Eve) συμμετέχει ως σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Invest Cyprus θα συνεχίσει να προωθεί και να υποστηρίζει διεθνείς παραγωγές που αναγνωρίζουν τα οφέλη της Κύπρου και την επιλέγουν έναντι πολλών άλλων τοποθεσιών», δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου, επικεφαλής της Μονάδας Προσέλκυσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών στον Invest Cyprus.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top