ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά ΑΚΕΛ κατά Θεμιστοκλέους: «Ποινικό αδίκημα η ρητορική του» - «Χυδαία ρατσιστική και ομοφοβική»

Πυρά ΑΚΕΛ κατά Θεμιστοκλέους: «Ποινικό αδίκημα η ρητορική του» - «Χυδαία ρατσιστική και ομοφοβική»

Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπεριφορά και τη ρητορική του ανεξάρτητου βουλευτή, Ανδρέα Θεμιστοκλέους κατά τη χθεσινή (02/12) συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής εξέδωσε σήμερα (03/12) το ΑΚΕΛ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η εκφορά χυδαίας ρατσιστικής και ομοφοβικής ρητορικής από τον βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους σε συνδυασμό με την τραμπούκικη συμπεριφορά του μέσα στη Βουλή συνιστούν όνειδος για τη δημόσια ζωή. Υπενθυμίζουμε ότι τέτοια ρητορική δεν συνιστά άποψη, αλλά ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε να είχε διακοπεί η εκφορά της από το βήμα της Βουλής».

Είναι φανερό, συνεχίζει η ανακοίνωση, «ότι ο Θεμιστοκλέους επιχειρεί να παρασύρει ολόκληρη τη λειτουργία της Βουλής στο επίπεδό του, που δεν είναι άλλο από το βούρκο του ρατσισμού και του ψευτονταηλικιού. Είναι τεράστιες οι ευθύνες όσων έχουν βάλει στην πολιτική ζωή του τόπου το συγκεκριμένο πρόσωπο, που, υπενθυμίζουμε, διετέλεσε βουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΑΜ».

«Το ΑΚΕΛ όπως έχει ήδη δηλώσει θα θέσει, στη βάση των Κανονισμών Λειτουργίας της Βουλής, ζήτημα για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βουλευτή», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top