Βίντεο έπος: Οι ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας έστησαν ουρά έξω από τα αποδυτήρια για μια φωτογραφία με τον Μέσι

Βίντεο έπος: Οι ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας έστησαν ουρά έξω από τα αποδυτήρια για μια φωτογραφία με τον Μέσι

Έχει πάρει ένα ολόκληρο έθνος στις πλάτες του και το κάνει να ονειρεύεται. Ο Λιονέλ Μέσι το έκανε και χθες.

Βγήκε μπροστά για την Αργεντινή, όταν το πράγμα είχε… κολλήσει, σκόραρε με τον κλασικό και αγαπημένο του τρόπο και ουσιαστικά ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» τον δρόμο προς τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι θα βρει μπροστά της, την Ολλανδία.

Ο Μέσι έκανε ένα «μυθικό» ματς, με τους Αυστραλούς πολλές φορές απλώς να τον… χαζεύουν. Η εμφάνιση του ήταν τόσο iconic που ακόμα και οι αντίπαλοι του… υποκλίθηκαν.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς, μια μερίδα των ποδοσφαιριστών της Αυστραλίας «έτρεξε» προς τα αποδυτήρια της Αργεντινής. Ο λόγος; Όχι για να δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά για να περιμένουν τον pulga για μια φωτογραφία.

Οι παίκτες της Αυστραλίας έστησαν ουρά έξω από τα αποδυτήρια της Αργεντινής, περιμένοντας τον Μέσι για ένα δικό τους ιστορικό «κλικ». Ο Μέσι φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι…

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE