LIKE ONLINE

Κουτάβι «πρωταθλητής» κολύμβησης - Διασώθηκε στη Νέα Υόρκη αφού κολύμπησε τον ποταμό Χάντσον ως το Νιου Τζέρσεϊ

Κουτάβι «πρωταθλητής» κολύμβησης - Διασώθηκε στη Νέα Υόρκη αφού κολύμπησε τον ποταμό Χάντσον ως το Νιου Τζέρσεϊ

Ο Αρκούδος, ένα σκυλί ράτσας Leonberger με Bernese Mountain, πέρασε την τελευταία εβδομάδα απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, αφού χάθηκε και κολύμπησε στον ποταμό Hudson -σε όλη τη διαδρομή προς το Νιου Τζέρσεϊ.

Η ιδιοκτήτριά του, Ellen Wolpin, αστειεύτηκε σε συνέντευξή της στο NBC στη Νέα Υόρκη, ότι το έξι μηνών κουτάβι ολοκλήρωσε ένα δέκαθλο με την περιπέτειά του σε όλη την πόλη.

«Έτρεξε ενάμισι μίλι και κολύμπησε κατά μήκος (του ποταμού Hudson), που νομίζω ότι είναι περίπου ένα μίλι» είπε.

Η Wolpin είπε στο σταθμό ότι πήρε τον Bear την περασμένη εβδομάδα από έναν εκτροφέα στη Μοντάνα. Ήθελε να εκπαιδεύσει το κουτάβι για να γίνει σκύλος συντροφιάς για τον γιο της, ο οποίος πάσχει από επιληπτικές κρίσεις.

Ο Αρκούδος προσαρμοζόταν στη νέα του ζωή στο Upper West Wide όταν ξέφυγε από το κολάρο του στις 3 Δεκεμβρίου.

Η Wolpin είπε ότι πήγαινε με τον Αρκούδο στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων για να πάρει ένα λουρί όταν αυτός το έσκασε.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το NBC New York, ο Αρκούδος έτρεξε περίπου 30 τετράγωνα πριν πέσει στο παγωμένο ποτάμι. Ένα άτομο που βρισκόταν κοντά τον είδε αλλά στη συνέχεια τον έχασε από τα μάτια του.

«Δεν ήξερα καν ότι ο σκύλος μπορούσε να κολυμπήσει!» δήλωσε η Wolpin. «Έτρεξα στο σπίτι, έψαξα στο google, κάλεσα το 911, είχαν περιπολικά σκάφη για ώρες το Σάββατο. Δεν μπορούσαν να τον βρουν».

Δεν πίστευε ότι ο Αρκούδος θα επέστρεφε και είπε ότι η οικογένειά της ήταν λυπημένη όλο το Σαββατοκύριακο. «Ο γιος μου ρωτούσε συνέχεια ‘Πού είναι ο Αρκούδος;’. Δεν ήξερα τι να του πω».

Τότε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 6 Δεκεμβρίου, η Wolpin έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Edgewater στο New Jersey, το οποίο έλεγε ότι ο Αρκούδος είχε διασωθεί κάτω από την προβλήτα στο λιμάνι Independence Harbor. Το γενναίο κουτάβι ήταν ασφαλές.

«Νόμιζα ότι κάποιος αστειευόταν μαζί μου, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση…» δήλωσε η Wolpin. «Ήταν εκεί έξω για δυόμισι μέρες μόνος του».

Και πρόσθεσε: «Δεν φτάνουν τα λόγια να ευχαριστήσω την πυροσβεστική και το αστυνομικό τμήμα. Απ’ ό,τι κατάλαβα, ήταν εκεί για περίπου πέντε ώρες προσπαθώντας να τον βγάλουν από κάτω από την προβλήτα».

Τώρα, ο Αρκούδος είναι βρώμικος και λίγο κουρασμένος, αλλά έχει επανενωθεί με την οικογένειά του.

«Ελπίζω ότι το κολύμπι στον ποταμό Χάντσον να έχει τελειώσει, γιατί όταν επέστρεψε, ήταν πολύ βρωμερός».

Ο Αρκούδος θα έχει επίσης έναν άλλο φίλο για να παίζει μαζί του. Όσο έλειπε, η Wolpin επικοινώνησε με τον εκτροφέα της Μοντάνα και ζήτησε έναν δεύτερο σκύλο για τον γιο της, για παν ενδεχόμενο. Φαίνεται ότι ο Αρκούδος θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με τον αδελφό του σύντομα.

Πηγή: in.gr/Με στοιχεία από today.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top