LIKE ONLINE

Νίκολας Κέιτζ: «Πίστευα ότι ήμουν εξωγήινος - Σοκαρίστηκα όταν διαπίστωσα πως έχω φυσιολογικά όργανα»

Νίκολας Κέιτζ: «Πίστευα ότι ήμουν εξωγήινος - Σοκαρίστηκα όταν διαπίστωσα πως έχω φυσιολογικά όργανα»

Ο Νίκολας Κέιτζ σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως ήταν σίγουρος πως ήταν εξωγήινος, όταν ήταν μικρός.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μάλιστα, ανέφερε ότι εξεπλάγη όταν ένας γιατρός επιβεβαίωσε ότι είχε «φυσιολογικά όργανα και φυσιολογικό σκελετό», όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Ο 58χρονος σταρ αποκάλυψε επίσης στο περιοδικό Rampstyle ότι είχε πρόβλημα να επικοινωνήσει καλά με τους υπόλοιπους και ήταν κοινωνικά απόμακρος: «Ο πατέρας μου, μου είπε ότι ένιωθε σαν να έπρεπε να μου συστηθεί κάθε φορά που μου μιλούσε, γιατί ήμουν τόσο ξένος. Είχα δυσκολίες να συνδεθώ με άλλους ανθρώπους. Όταν είδα τον Ντέιβιντ Μπόουι στο The Man Who Fell to Earth, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Έτσι έγινα ηθοποιός».

Αναφορικά με τις σκέψεις που είχε πως προερχόταν από… άλλο πλανήτη, ο Κέιτζ δήλωσε τα εξής: «Σοκαρίστηκα την ημέρα που πήγα στο γραφείο του γιατρού όταν ήμουν παιδί και ανακάλυψα ότι είχα φυσιολογικά όργανα και φυσιολογικό σκελετό, γιατί ήμουν σίγουρος ότι ήμουν εξωγήινος».

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ιρλανδία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, με τίτλο «Sand and Stones». Η ταινία διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό και αραιοκατοικημένο κόσμο, όπου ο Πολ (Νίκολας Κέιτζ) και οι δίδυμοι έφηβοι γιοι του, Τζόσεφ (Τζέιντεν Λίμπερερ) και Tόμας (Μάξγουελ Τζένκινς), έχουν καταφέρει να επιβίωσουν, αλλά ζουν υπό συνεχή φόβο. Ξαφνικά θα αντιμετώπισουν μια τεράστια απειλή, επιλέγοντας να εκτελέσουν ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο για να τα καταφέρουν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top