ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Σεπόλια: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης ο «Μιχάλης» για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ο 57χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασία ανηλίκων, στον Πειραιά, ενώ ήδη πραγματοποιείται έρευνα στο σπίτι του.

Νωρίτερα, είχε εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος φέρετε να εξέδιδε και αυτός, εκτός από τον Ηλία Μίχο τη 12χρονη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να της έκλεινε ραντεβού με άνδρες όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Τον «Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ η επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Από την έρευνα φαίνεται να προκύπτει πως το συγκεκριμένο νεαρό σε ηλικία πρόσωπο ήταν εκείνο που συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με «πελάτες – βιαστές» όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Ο ρόλος του «Μιχάλη» σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top