ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Tράπηκε σε φυγή επειδή φοβήθηκε o 23χρονος και τον καταδίωξαν - Συνελήφθη και το θύμα της απαγωγής - Καταζητείται 27χρονος

Tράπηκε σε φυγή επειδή φοβήθηκε o 23χρονος και τον καταδίωξαν - Συνελήφθη και το θύμα της απαγωγής - Καταζητείται 27χρονος

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 27χρονου εξέδωσε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση αρπαγής στην Πάφο ενώ προχώρησε και στην σύλληψη του 23χρονου φερόμενου θύματος της αρπαγής για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 23χρονος σε κατάθεση του στην Αστυνομία ισχυρίστηκε ότι ενώ περπατούσε στην περιοχή της Χλώρακας τον πλησίασαν έξι πρόσωπα αφρικανικής καταγωγής παρενοχλώντας τον και ζητώντας του να πάει σπίτι τους για να πιουν ποτό.

Όταν ο 23χρονος αρνήθηκε, αφού δεν τους γνώριζε, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, τράπηκε σε φυγή επειδή φοβήθηκε και ακολούθως αυτοί τον καταδίωξαν, τον έπιασαν και τον έβαλαν στο όχημα. Εντός του οχήματος φέρεται να τον κτύπησαν και να του έκλεψαν το πορτοφόλι του που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στην συνέχεια τον εγκατέλειψαν στο δρόμο και έφυγαν.

Ακολούθως ο 23χρονος μετέβη από μόνος του στο σπίτι. Η Αστυνομία μέσω του κινητού τηλεφώνου του που είχε βρεθεί στην σκηνή, εντόπισε τον 23χρονο και τον οδήγησε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, φέρει κάποιες εξωτερικές κακώσεις και εκδορές.

Κατά την έρευνα του οχήματος που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες και το οποίο εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης σταθμευμένο σε συγκρότημα πολυκατοικιών στην Τρεμιθούσα, η Αστυνομία εντόπισε το πορτοφόλι του παραπονούμενου και έγγραφα που οδήγησαν στον κάτοχο του οχήματος.

Από τις εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Πάφου διαφάνηκε ότι ιδιοκτήτης του οχήματος είναι αλλοδαπός 27 ετών. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι δράστες μεταφέρθηκε στο προαύλιο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις .

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top