ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Επισκέφτηκε κατοικίες υποστηριζόμενης διαβίωσης στη Λευκωσία - Φωτογραφίες

Αβέρωφ Νεοφύτου: Επισκέφτηκε κατοικίες υποστηριζόμενης διαβίωσης στη Λευκωσία - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αναστασία Ανθούση, τη Διευθύντρια του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης κ. Χριστίνα Φλουρέντζου και την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου κ. Τώνια Μουσκή, επισκέφτηκε σήμερα κατοικίες υποστηριζόμενης διαβίωσης στη Λευκωσία.

Μετά το πέρας της επίσκεψης η Υφυπουργός τόνισε τα εξής:

«Σήμερα έχουμε επισκεφθεί μαζί με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και αγαπημένο φίλο τον Αβέρωφ, μία από τις δομές ημί-ανεξάρτητης διαβίωσης. Είναι ακόμα ένα παράδειγμα για τα πράγματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για το κοινωνικό κράτος και που βρισκόμασταν και τι παραδίδουμε. Το κοινωνικό κράτος για να μπορέσει να λειτουργήσει είναι μια δυνατή οικονομία ώστε να γίνεται κατάλληλη διαχείριση των πόρων και να προσφέρουμε πίσω στα άτομα που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό».

Από την πλευρά του ο Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ την Υφυπουργό, τους συνεργάτες της. Θα ήταν παράλειψη να μην κάνω μνεία για τη μακαριστή Ζέτα για το εξαίρετο κοινωνικό έργο και την κοινωνική πολιτική. Όπως είπε και η αγαπητή Υφυπουργός για να έχεις κοινωνικό κράτος πρέπει πρώτα να έχεις οικονομία να μπορεί να στηρίξει το κοινωνικό κράτος.

Και στα δύσκολα που περνά η παγκόσμια ανθρωπότητα εμείς στέλνουμε για ακόμα μια φορά το αισιόδοξο μήνυμα πως μπορούμε να κρατήσουμε την οικονομία δυνατή για να είναι το όχημα μας για περισσότερη κοινωνική στήριξη σ’ αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Θέλουμε τον κάθε πολίτη να έχει την αυτονομία του, να έχει την ανεξαρτησία του.

Θέλουμε τον κάθε πολίτη να νιώθει αξιοπρεπής, είτε αυτός είναι συνταξιούχος είτε αυτός είναι εργαζόμενος, είτε αυτός είναι ανάπηρος. Και για να πετύχουμε να έχουμε ως Κύπρος αξιοπρεπείς πολίτες το όχημα είναι μια δυνατή και αξιόπιστη οικονομία.

Δείτε φωτρογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top