ΚΥΠΡΟΣ

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Η Cyta βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Η Cyta βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο»

Σε δηλώσεις προέβη ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της CYTA.

Δείτε αυτούσιες τις δηλώσεις του:

«Είναι ευχής έργο το ότι δεν προχώρησαν ενέργειες που κάποιοι δρομολογούσαν στο παρελθόν σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση της CYTA», δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τις συναντήσεις που πραγματοποίησε σήμερα με τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του οργανισμού Ανδρέα Νεοκλέους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, τις συντεχνίες ΕΠΟΕΤ, ΑΣΕΤ, ΠΑΣΕ, ΣΗΔΗΚΕΚ, ΣΕΠ, ΠΑΣΥΩ, καθώς και με εργαζομένους.

Η Cyta πρόσθεσε ο κ. Χριστοδουλίδης, όπως και άλλοι ημικρατικοί οργανισμοί, «θα πρέπει να συνεχίσουν να παραμένουν σε κρατικά χέρια και μέσα από τον συνεχή εκσυγχρονισμό τους να ανταποκρίνονται με επιτυχία στον δύσκολο ανταγωνισμό που υπάρχει με τον ιδιωτικό τομέα».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε τη Cyta ως ένα επιτυχημένο μοντέλο ημικρατικού οργανισμού, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο, ο οποίος θα πρέπει να ακολουθηθεί και σε άλλους ημικρατικούς οργανισμούς.

Συνεχάρη τους εργαζομένους για τον ζήλο που επιδεικνύουν, προσθέτοντας πως «εκείνο που αποδεικνύει η δουλειά σας, είναι ότι μπορούν οι ημικρατικοί οργανισμοί μέσα από τον συνεχή εκσυγχρονισμό να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις προκλήσεις της εποχής».

Σε σχέση με τις επερχόμενες προκλήσεις, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε ότι η Cyta μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην Ψηφιακή Μετάβαση, η οποία είναι καθοριστικής σημασίας για τη νέα εποχή.

Δείτε το απόσπασμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top