ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακόμα δύο καταστήματα ανοίγει η RCB Bank στην Κύπρο

Ακόμα δύο καταστήματα ανοίγει η RCB Bank στην Κύπρο

Τη λειτουργία δυο νέων καταστημάτων της, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό, ανακοίνωσε η RCB Bank Ltd. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τράπεζας, το νέο της κατάστημα στη Λευκωσία βρίσκεται στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη και στη Λεμεσό, στην οδό Κολωνακίου στη Λινόπετρα.

Με τα δύο νέα καταστήματα λειτουργούν συνολικά τέσσερα καταστήματα της Τράπεζας στην Κύπρο ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα λειτουργήσουν ακόμα δύο. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι όλα τα καταστήματα της RCB Bank είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Αυτή η εξέλιξη, προστίθεται, αποτελεί ένα ακόμα βήμα υλοποίησης της στρατηγικής της RCB Bank να αυξήσει τις δραστηριότητες της στην εγχώρια αγορά, παγιώνοντας έτσι περαιτέρω την ηγετική της θέση ως μια αξιόπιστη, Κυπριακή τράπεζα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την 31η Μαρτίου 2015, τα στοιχεία του ενεργητικού της τράπεζας ανέρχονταν σε περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια ευρώ και τα ίδια κεφάλαια σε 500 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top