ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικός βιασμός 15χρονου - Ελλάδα: Σήμερα στην ανακρίτρια δύο ακόμα ανήλικοι - Σοκ από την περιγραφή στον παιδοψυχολόγο

Ομαδικός βιασμός 15χρονου - Ελλάδα: Σήμερα στην ανακρίτρια δύο ακόμα ανήλικοι - Σοκ από την περιγραφή στον παιδοψυχολόγο

Απολογούνται σήμερα Τρίτη οι δύο από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους στη Δυτική Αττική.

Οι τρεις από τους οκτώ κατηγορούμενους έχουν κριθεί ήδη προφυλακιστέοι. Ένα από τα αγόρια που απολογήθηκαν δεν προφυλακίστηκε λόγω ηλικίας, όμως είναι υποχρεωμένο να παρουσιάζεται τακτικά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Δυο ακόμη αναζητούνται με τον έναν να θεωρείται ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή που όπως αποκαλύπτει το MEGA ανεβάζει συχνά, επιθετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας ανήλικος που θέλει να παρουσιάζεται σκληρός και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από τους πρωτεργάτες της φρικιαστικής ιδέας να φτιαχτεί ένα βίντεο κλιπ σε ρυθμό τραπ με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού.

Τι είπε ο 15χρονος στον παιδοψυχολόγο

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης για τα δυο 15χρονοι αγόρια αλλά και τέσσερα κορίτσια, οι οποίες σύμφωνα με το θύμα ήταν παρούσες μπροστά στη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τους συνομήλικους του.

Εντωμεταξύ ο 15χρονος περιέγραψε στις Αρχές τις αποτρόπαιες πράξεις που έχει υποστεί στο πρόχειρο σαλόνι που είχαν φτιάξει οι θύτες του στην παλιά μονοκατοικία, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι. Ο 15χρονος επίσης είπε σε παιδοψυχολόγο μάλιστα πως όλη παρέα είχε δει τι του έκαναν και από κοντά και σε βίντεο.

Έμπαιναν στο σπίτι και έβαζαν δυνατή μουσική

Τους τελευταίους μήνες, σχεδόν κάθε απόγευμα, η γειτονιά έβλεπε την ομάδα των μαθητών να μπαίνει στο ερειπωμένο σπίτι.

Η δυνατή μουσική που έβαζαν όμως επισκίαζε τα όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στο σπίτι των βασανιστηρίων. Όπως ανέφερε ο 15χρονος στον παιδοψυχολόγο προσπαθούσε να τους σταματήσει αλλά μάταια «φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε» αλλά σταματούσαν όταν το ήθελαν αυτοί.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top