Έκτακτη σύσκεψη στις 2 Ιανουαρίου για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων

Έκτακτη σύσκεψη στις 2 Ιανουαρίου για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων

Το Υπουργείο Υγείας παρακολουθεί στενά την κατάσταση, αναφορικά με τα επιδημιολογικά δεδομένα για τη νόσο COVID-19 που καταγράφονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Κίνα.

Οι Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας βρίσκονται σε στενή συνεργασία και παρακολουθούν με προσοχή τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) και της Επιτροπής Υγειονομικής Ασφάλειας.

Ως εκ τούτου, ο Υπουργός Υγείας, έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με τα μέλη της Συμβουλευτικής Εθνικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, για αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Επίσης, ο Υπουργός Υγείας, θα έχει τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τον Περιφερειακό Διευθυντή του ΠΟΥ για την Ευρώπη και ευρωπαίους ομολόγους του για περαιτέρω συντονισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE