Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εντόπισαν γύρω στις 3.50 π.μ. την 1η Ιανουαρίου του 2023 σταθμευμένο όχημα, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.
Οδηγός του οχήματος, όπως διαπιστώθηκε ήταν 33χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Επίσης, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος επτά περίπου κιλά από καλώδια χαλκού και διάφορες σωλήνες, ένα πριόνι, δύο κατσαβίδια και άλλα εργαλεία, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους.
Ο 33χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας και τέθηκε υπό διήμερη προσωποκράτηση.
Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις