LIFESTYLE

Γιάννης Σπαλιάρας: To Survivor, το Netflix και οι 4 χιλ. γυναίκες - «Δεν γνώριζαν τον χαρακτήρα μου» - Βίντεο

Γιάννης Σπαλιάρας: To Survivor, το Netflix και οι 4 χιλ. γυναίκες - «Δεν γνώριζαν τον χαρακτήρα μου» - Βίντεο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων γιατί δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στο «Survivor All Star», ενώ σχολίασε για πρώτη φορά τη δήλωσή του περί… 4.000 γυναικών.

Αναφορικά με το Survivor είπε πως «ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό» εξηγεί. Παράλληλα, θεωρεί πως είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε δέκα σίριαλ.

«Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor» δηλώνει σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που τον έκανε και να αρνηθεί την πρόταση για το «Survivor All Star».

«Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”» συμπληρώνει και δηλώνει πως θεωρεί λάθος της παραγωγής να δίνει την ίδια αμοιβή σε όλους τους παίκτες.

«Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω» κατέληξε.

Η δήλωση για τις 4.000 γυναίκες

Σχετικά με τον σάλο που δημιούργησε η δήλωσή του πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες λέει: «Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι βλέπω τις γυναίκες σαν αριθμούς, δεν γνώριζαν όμως τον χαρακτήρα μου».

Ερωτώμενος για το εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στον χώρο, απαντά θετικά και επισήμανε πως ναι μεν είναι δύσκολα, αλλά πάντοτε κανείς μπορεί να βρει το δρόμο του.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top