Σοκ από νέα υπόθεση αποστολής βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού - Χειροπέδες σε 21χρονο

Σοκ από νέα υπόθεση αποστολής βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού - Χειροπέδες σε 21χρονο

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός πρόσωπου.

Πρόκειται για νεαρό πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, το οποίο τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 21χρονου, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία όπου διαμένει, μετά από πληροφορία, ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε άλλο χρήστη ένα αρχείο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE