Κατάσταση οδικού δικτύου: Άνοιξαν οι δρόμοι στο Τρόοδος αλλά υπό προϋποθέσεις

Κατάσταση οδικού δικτύου: Άνοιξαν οι δρόμοι στο Τρόοδος αλλά υπό προϋποθέσεις

Λόγω παγετού όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνησης στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις διακινήσεις τους, καθώς οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται συνεχώς, όπως και η κατάσταση του οδικού δικτύου.

Επίσης, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό ότι, ο δρόμος από «Άσπρο Ποταμό (όρια κρατικού Δάσους) – Τοξεύτρα» στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα, εξακολουθεί να είναι κλειστός λόγω βελτιωτικών έργων στο οδικό δίκτυο.

Παρακαλείται το κοινό όπως αποφεύγει τη χρήση του πιο πάνω δρόμου και για τη διακίνηση του να χρησιμοποιεί τον παρακαμπτήριο δρόμο «Πέγεια - Ίνια - Λάρα».

Το Τμήμα Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού. Θα επανέλθει δε, με νέα ανακοίνωση όταν τα έργα ανακατασκευής ολοκληρωθούν και ο δρόμος θα είναι κατάλληλος για χρήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE