LIFESTYLE

Για ανάρμοστη συμπεριφορά κατηγορείται αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά Peaky Blinders

Για ανάρμοστη συμπεριφορά κατηγορείται αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά Peaky Blinders

Ο ηθοποιός της σειράς «Peaky Blinders», Πολ Άντερσον, φέρεται να κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά, από μέλος του καστ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, κατατέθηκε καταγγελία εναντίον του ηθοποιού, που υποδύεται τον Άρθουρ Σέλμπι, για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

Ο Άντερσον φέρεται να αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ξεκίνησε έρευνα για τη διερεύνηση της καταγγελίας από τους παραγωγούς της σειράς.

«Ο Πολ είχε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα μετά από έναν ισχυρισμό, τον οποίο αρνείται. Φυσικά, εξετάζεται διεξοδικά», ανέφερε πηγή.

«Είναι ακόμη νωρίς για την ταινία και τα γυρίσματα των σκηνών δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, επομένως θα ήταν δυνατό να ξαναγραφεί και να τροποποιηθεί το σενάριο και η ιστορία για να εξηγηθεί η απουσία του αν υπάρχει θέμα» πρόσθεσε η πηγή, σχολιάζοντας αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει ο ηθοποιός στην επερχόμενη ταινία «Peaky Blinders».

Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε όλα τα επεισόδια της σειράς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top