ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έβρεξε προβλήματα» σε Αμμόχωστο και Λάρνακα - Κλειστοί δρόμοι και περιοχές χωρίς ρεύμα

«Έβρεξε προβλήματα» σε Αμμόχωστο και Λάρνακα - Κλειστοί δρόμοι και περιοχές χωρίς ρεύμα

Βροχερός είναι και σήμερα (14/01) ο καιρός σε όλη την Κύπρο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ορισμένα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση η λεωφόρος Πρωταρά και ο δρόμος Αγίας Νάπας – Αγίας Θέκλας. Ταυτόχρονα, λόγω συσσώρευσης νερού αρκετοί δρόμοι στην περιοχή Αγίας Νάπας και στο Παραλίμνι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Στην ορεινή περιοχή της επαρχίας Λάρνακας επικρατεί πυκνή ομίχλη, η οποία σε συνδυασμό με τη έντονη βροχόπτωση περιορίζουν την ορατότητα σε μεγάλο βαθμό. Από τα φαινόμενα επηρεάζονται εντονότερα οι περιοχές των δρόμων Σκαρίνου – Λευκάρων, Λευκάρων Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς – Αγίων Βαβατσινιάς.

Στα υψηλότερα ορεινά λόγω χιονόπτωσης οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Στις υπόλοιπες περιοχές, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων, οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Προβλήματα παρατηρούνται με την ηλεκτροδότηση, σε δύο περιοχές της επαρχίας Λάρνακας και σε μια περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίες λίγο μετά τις 6:00 π.μ., έμειναν χωρίς ρεύμα.

Λάρνακα

Πρόκειται για το Μενεού, όπου από τις 6:17 π.μ. δεν έχει ρεύμα και στα Περβόλια, όπου από τις 6:16 π.μ. παραμένουν επίσης χωρίς ηλεκτροδότηση.

Αμμόχωστος

Στην επαρχία Αμμοχώστου, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, παρατηρήθηκαν στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την ΑΗΚ, στην Λεωφόρο Νήσσι, από τι; 7:49 π.μ., παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top