ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων από δημόσιους ακρωτηριασμούς του ISIS – Κόβουν τα χέρια ανθρώπων στη μέση του δρόμου

Θύελλα αντιδράσεων από δημόσιους ακρωτηριασμούς του ISIS – Κόβουν τα χέρια ανθρώπων στη μέση του δρόμου

Εκατοντάδες άνδρες και μικρά παιδιά συγκεντρώνονται σε ανοιχτό χώρο για να παρακολουθήσουν το αποτρόπαιο θέαμα. Μέλη του Ισλαμικού Κράτους τιμωρούν δύο άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές.

Με δεμένα τα μάτια τα θύματα κάθονται σε ξύλινο πάγκο, στο κέντρο του πλήθους ενώ τρεις μαχητές του ISIS τους κρατούν ακίνητους. Ο τέταρτος κρατά μια κοφτερή λεπίδα πάνω από τους καρπούς τους.

Στις φρικτές εικόνες που δημοσιοποιούν οι μαχητές μέσω των προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- χωρίς να διευκρινίζεται πού ακριβώς συμβαίνουν αυτές οι απάνθρωπες ενέργειες- ο πέμπτος μαχητής αναλαμβάνει το κόψιμο των χεριών, εικόνα που δεν δημοσιοποιείται με τις υπόλοιπες.

ISSIS1

Το Ισλαμικό Κράτος έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις εκτελέσεις ανθρώπων που δικάζονται, κρίνονται ένοχοι και εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες.

ISSIS2

Αυτό όμως που προκαλεί ανατριχίλα στον περισσότερο κόσμο είναι για το ISIS λόγος να καυχιέται στο διαδίκτυο.

ISSIS3

ISSIS4

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top