ΚΟΣΜΟΣ

Ασκήσεις… ούρησης στο ντους προτείνει η Gwyneth Paltrow

Ασκήσεις… ούρησης στο ντους προτείνει η Gwyneth Paltrow

Για την ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow δίνει παράξενες συμβουλές μέσω της ιστοσελίδας της, στην οποία κατά καιρούς προτείνει από ακριβά προϊόντα ομορφιάς μέχρι ακόμα ακριβότερα δώρα διακοπών. Ωστόσο ακόμα και οι πιο προετοιμασμένοι από τους αναγνώστες της πρέπει να εξεπλάγησαν διαβάζοντας τις συμβουλές της για ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους με βαθιά καθίσματα και… ούρηση στο ντους.

Σε ανάρτηση με τίτλο «Τα μυστικά του πυελικού εδάφους», η ιστοσελίδα προτείνει τρόπους για την ενδυνάμωση της περιοχής. Δεν περιορίζεται στα Kegel αλλά συστήνει κι άλλες λύσεις για την τόνωση των μυών αυτών.

«Δοκιμάστε να ουρήσετε στο ντους σα βαθύ κάθισμα», αναφέρει το άρθρο, εξηγώντας πως το πυελικό έδαφος περιλαμβάνει ομάδα μυών στο κάτω μέρος της πυέλου. Όταν αυτοί είναι γυμνασμένοι προσφέρουν έλεγχο της ουροδόχου κύστης, καλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα και οργασμούς.

«Όταν ουρείς σε βαθύ κάθισμα και όχι καθισμένη στην τουαλέτα, αυτόματα ενεργοποιείς το πυελικό έδαφος που τεντώνεται και τονώνεται», προστίθεται στο άρθρο. «Καθώς στη στάση αυτή η ουρήθρα βρίσκεται σε κάθετη θέση, χρειάζεται απλώς να χαλαρώσεις για να ουρήσεις και όχι να κάθεσαι και να πιέζεσαι για να αδειάσεις την κύστη σου, όπως στην τουαλέτα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top