Ασκήσεις… ούρησης στο ντους προτείνει η Gwyneth Paltrow

Ασκήσεις… ούρησης στο ντους προτείνει η Gwyneth Paltrow

Για την ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow δίνει παράξενες συμβουλές μέσω της ιστοσελίδας της, στην οποία κατά καιρούς προτείνει από ακριβά προϊόντα ομορφιάς μέχρι ακόμα ακριβότερα δώρα διακοπών. Ωστόσο ακόμα και οι πιο προετοιμασμένοι από τους αναγνώστες της πρέπει να εξεπλάγησαν διαβάζοντας τις συμβουλές της για ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους με βαθιά καθίσματα και… ούρηση στο ντους.

Σε ανάρτηση με τίτλο «Τα μυστικά του πυελικού εδάφους», η ιστοσελίδα προτείνει τρόπους για την ενδυνάμωση της περιοχής. Δεν περιορίζεται στα Kegel αλλά συστήνει κι άλλες λύσεις για την τόνωση των μυών αυτών.

«Δοκιμάστε να ουρήσετε στο ντους σα βαθύ κάθισμα», αναφέρει το άρθρο, εξηγώντας πως το πυελικό έδαφος περιλαμβάνει ομάδα μυών στο κάτω μέρος της πυέλου. Όταν αυτοί είναι γυμνασμένοι προσφέρουν έλεγχο της ουροδόχου κύστης, καλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα και οργασμούς.

«Όταν ουρείς σε βαθύ κάθισμα και όχι καθισμένη στην τουαλέτα, αυτόματα ενεργοποιείς το πυελικό έδαφος που τεντώνεται και τονώνεται», προστίθεται στο άρθρο. «Καθώς στη στάση αυτή η ουρήθρα βρίσκεται σε κάθετη θέση, χρειάζεται απλώς να χαλαρώσεις για να ουρήσεις και όχι να κάθεσαι και να πιέζεσαι για να αδειάσεις την κύστη σου, όπως στην τουαλέτα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE