Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για το περιοδικό Vogue Greece, το οποίο θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή.

Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και στη συνέντευξη που δίνει αποκαλύπτει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή.

Δείτε το εξώφυλλο

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Greece (@voguegreece)

Η φωτογράφιση της Ελένης Φουρέιρα έγινε από τον Ισπανό Alvaro Beamud Cortes, που έχει φωτογραφίσει μεγάλους σταρ η Eva Green, ο Javier Bardem και η Sara Sampaio.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ - Νεκρό όλο το πλήρωμα του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

LIVE: «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ - Νεκρό όλο το πλήρωμα του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE