ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Χειροπέδες στον 30χρονο καταζητούμενο - Τραυμάτισε με μαχαίρι φύλακα σε νυχτερινό κέντρο

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Χειροπέδες στον 30χρονο καταζητούμενο - Τραυμάτισε  με μαχαίρι φύλακα σε νυχτερινό κέντρο

Συνελήφθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Δευτέρα βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, 30χρονος ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, σε δηλώσεις του στο «Πρωτοσέλιδο», ο νεαρός παραδόθηκε και ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε το αδίκημα ενώ προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς. Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται, πως τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, συμπλοκή εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου, που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 38 και 24 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, ο 38χρονος έχει πάρει εξιτήριο, ενώ ο 24χρονος έχει χειρουργηθεί και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 24χρονος, ο οποίος ήταν θαμώνας του νυκτερινού κέντρου, είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο 38χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο άγνωστος φέρεται να του κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος και ακολούθως να τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top