Λαρισαίος παίζει μπουζούκι στα χιόνια με μία αρκούδα δίπλα του να τον γλείφει – Δείτε το viral βίντεο

Λαρισαίος παίζει μπουζούκι στα χιόνια με μία αρκούδα δίπλα του να τον γλείφει – Δείτε το viral βίντεο

Στο κλίμα των ημερών ο Έλληνας που ζει στη Ρωσία. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσιούρα, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο παίζει μπουζούκι μέσα στο χιόνι, έχοντας δίπλα του μια αρκούδα να τον γλείφει.

«Μην παίζετε με την ρωσική αρκούδα… παίζω εγώ.. Συρτάκι. Από Ρωσία με αγάπη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Κατσιούρας. «Δεν με αφήνει να παίξω μια πενιά όμως...», λέει στο βίντεο την ώρα που η χαριτωμένη αρκούδα του γλείφει το χέρι.

Δείτε το βίντεο:




Η ανάρτησή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς απεικονίζεται σε βίντεο, σε χιονισμένο τοπίο να παίζει συρτάκι με το μπουζούκι του και μια μεγάλη αρκούδα να κάθεται δίπλα του… γλείφοντάς του το χέρι αρχικά και έπειτα απολαμβάνει τις πενιές τρώγοντας ήσυχα ήσυχα το «γεύμα» της.

Ο Έλληνας μουσικός εργάζεται στη Μόσχα από το 2019 σε ελληνικό εστιατόριο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE