Καταδικάστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και περιουσίας

Καταδικάστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και περιουσίας

Σε δύο καταδίκες προχώρησε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, η μια καταδίκη αφορά 25χρονο που καταδικάστηκε σε άμεση φυλάκιση 14 μηνών για διάρρηξη κατοικίας που έγινε στις 22 Μαΐου 2022 στην Πάφο.

Η άλλη καταδίκη αφορά 22χρονο που του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής που έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, πρόσθεσε.

Ο κ. Τσαπής χαιρέτησε την άμεση καταχώρηση των υποθέσεων και την εκδίκαση τους ενώπιον του Δικαστηρίου σημειώνοντας πως «φέρνει θετικό αποτέλεσμα». Από την σύντομη καταδίκη, συνέχισε, στέλνονται τα σωστά μηνύματα και για τους υπόλοιπους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE