ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Πόλης Χρυσοχούς: Δέχεται αιτήσεις από ερευνητές για ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού

Δήμος Πόλης Χρυσοχούς: Δέχεται αιτήσεις από ερευνητές για ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού

Στην συλλογή, οργάνωση και ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού προχωρά ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, δέχεται αιτήσεις από πτυχιούχους απόφοιτους ή/και μεταπτυχιακούς διπλωματούχους ή/και υποψήφιους διδάκτορες ή/και διδάκτορες Φιλοσοφικών και Παιδαγωγικών Σχολών, Τμημάτων Ιστορίας, Λαογραφίας, Κοινωνιολογίας, Ευρωπαϊκών Σπουδών, Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, καθώς επίσης πτυχιούχους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δημοσιογραφίας, με σκοπό την συλλογή, οργάνωση και ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Tο υλικό, το οποίο θα συλλεχθεί στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος θα ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς.

Η προκήρυξη απευθύνεται ειδικότερα σε κάθε εξειδικευμένη/ο και επιστημονικά καταρτισμένο άτομο (ερευνήτρια/ερευνητή), προτιμότερο με εμπειρία στην έρευνα, το οποίο θα έχει την άμεση ευθύνη για την μεθοδολογική οργάνωση, συλλογή, καταγραφή, ταξινόμηση, ψηφιοποίηση, αρχειοθέτηση υλικού το οποίο σχετίζεται με την ιστορία της Πόλης Χρυσοχούς (από τα μεσαιωνικά χρόνια μέχρι σήμερα).

Η έναρξη της απασχόλησης του ερευνητή/τριας θα είναι για ένα έτος και θα καλύπτει την περίοδο από 3 Απριλίου 2023 μέχρι 3 Απριλίου 2024.

Όπως αναφέρεται ο Δήμος θα καταβάλει στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου το ποσό των €10.000 σε 4 ισόποσες δόσεις για ένα χρόνο, για τους σκοπούς του ερευνητικού προγράμματος.

Η έρευνα θα είναι υπό την επίβλεψη των καθηγητών του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να υποβληθούν κατόπιν σχετικής επιστολής σε κλειστό φάκελο μαζί με αντίγραφο των ακαδημαϊκών προσόντων και βιογραφικό σημείωμα, να απευθύνονται στον Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς και να παραδίδονται στην Γραμματεία του Δήμου μέχρι την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023 και ώρα 12 μ. στον φάκελο να αναγράφεται η φράση «Εκδήλωση ενδιαφέροντος από ερευνητή/τριας με σκοπό τη συλλογή, οργάνωση και ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού για τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών, μπορούν να απευθύνονται στην Λειτουργό Δημοτικής Υπηρεσίας, κ. Νεοφύτα Κυπριανού στο τηλ. 26323527 ή στο email [email protected].

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top