Γεμάτη η ατζέντα του Νίκου Χριστοδουλίδη - Τα λέει με Αβέρωφ και Στεφάνου

Γεμάτη η ατζέντα του Νίκου Χριστοδουλίδη - Τα λέει με Αβέρωφ και Στεφάνου

Καθημερινές επαφές πραγματοποιεί ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης λίγες μόνο εβδομάδες πριν να ορκιστεί η νέα Κυβέρνηση.

Ο εκλεγμένος Πρόεδρος θα συναντηθεί σήμερα (15/2) με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου στις 11 το πρωί, με τη συνάντηση να λαμβάνει χώρα στο Πολιτικό Γραφείο του Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λευκωσία.

Έπειτα ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί στις 12:15 με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος έχει εδώ και λίγες μέρες μπαράζ επαφών με τους πολιτικούς Αρχηγούς της ΕΔΕΚ, του ΔΗΚΟ, της ΔΗΠΑ, του Κινήματος Αλληλεγγύης και των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.