ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες του νέου ΠτΔ για το Υπουργικό Συμβούλιο – Μπαράζ συναντήσεων

Σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες του νέου ΠτΔ για το Υπουργικό Συμβούλιο – Μπαράζ συναντήσεων

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών γύρω από τη σύσταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ οι διεργασίες του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Καλεσμένη στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ήταν η Εκπρόσωπος του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μαριλένα Ευαγγέλου η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τις χθεσινές αναφορές στελεχών του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ που δήλωσαν ότι τους αναλογεί συγκεκριμένος αριθμός υπουργείων, τονίζοντας πως η θέση του πολιτικού γραφείου είναι ξεκάθαρη.

«Είναι συνεπής ο κύριοw Χριστοδουλίδης με αυτά που πράττει σε σχέση με αυτά που έλεγε στην Προεκλογική περίοδο. Αυτό που ανέφερε πολύ νωρίς είναι ότι επιθυμεί να συγκροτήσει μία Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής, περιγράφοντας από προηγουμένως το προφίλ των ανθρώπων οι οποίοι θα απαρτίζουν το Υπουργικό του Συμβούλιο. Ναι θα ήθελε να έχει μία τεχνοκρατική περισσότερο προσέγγιση», είπε συγκεκριμένα.

«Το κριτήριο είναι η ικανότητα να μπορεί να υπηρετήσει και να εργαστεί για την υλοποίηση του προγράμματος»

Σήμερα, όπως ανέφερε η κυρία Ευαγγέλου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου στους οποίους επίσης θα μεταφέρει την ίδια άποψη σε ότι αφορά την κυβέρνηση του.

«Ο κύριος Χριστοδουλίδης έχει προσεγγιστεί και από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και από την Πολιτική ομάδα «new alte». Είναι μία διαδικασία η οποία θα ξεκαθαρίσει στο σε ποια ομάδα θα ενταχθεί ως ηγέτης, ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top