ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Neon Mall: Το νέο εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο της Κύπρου - Τα καταστήματα που διαθέτει

Neon Mall: Το νέο εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο της Κύπρου - Τα καταστήματα που διαθέτει

Νέο και εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο, με την ονομασία «Neon Mall», απέκτησε η Κύπρος.

Συγκεκριμένα, το νέο εμπορικό κέντρο άνοιξε τις πύλες του στις 26 Ιανουαρίου στην Πάφο και όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη «αγκαλιαστεί» από το κοινό.

Τα καταστήματα που διαθέτει μέχρι στιγμής

Μέχρι στιγμής, στο Neon Mall στεγάζονται πέντε καταστήματα:

Lidl

Πρόκειται για την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ που παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, όπως φρέσκα προϊόντα, κρέατα, γαλακτοκομικά και είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι. Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και χρησιμοποιεί πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό παντοπωλείο.

Superhome Center

Πρόκειται για την αρκετά γνωστή αλυσίδα λιανικής πώλησης οικιακών βελτιώσεων και DIY που πουλά μια ευρεία γκάμα προϊόντων οικιακής βελτίωσης, κατασκευής και κηπουρικής. Διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως εργαλεία, υλικό, ηλεκτρικά και πολλά άλλα. Το Superhome Center είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να βελτιώσει το σπίτι του, είτε είναι επαγγελματίας εργολάβος είτε λάτρης των DIY.

Kiabi

Πρόκειται για μια γαλλική αλυσίδα λιανικής πώλησης ρούχων που είναι γνωστή για τα μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ της σε προσιτές τιμές για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη. Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη στα καταστήματά της και στην αλυσίδα εφοδιασμού της. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη και οικονομική επιλογή ρούχων.

Cosmos Sports

Πρόκειται για έναν αξιόπιστο λιανοπωλητή αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων και ενδυμάτων με γνώμονα τη μόδα, με μεγάλη γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες όπως η Adidas, η Nike, η Puma και άλλες. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις τελευταίες τάσεις και στυλ και κυκλοφορούν συχνά νέες συλλογές. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αθλητικά ενδύματα υψηλής ποιότητας και υποδήματα και ενδύματα μόδας.

Cyta

Πρόκειται για τον κύριο πάροχο τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, ο οποίος παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως σταθερή και κινητή τηλεφωνία, internet και τηλεόραση. Η εταιρεία είναι γνωστή για την αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία της, επειδή είναι ο μεγαλύτερος πάροχος στην Κύπρο και ο μοναδικός πάροχος υπηρεσιών σταθερής γραμμής. Επίσης είναι γνωστή για την παροχή γρήγορης και αξιόπιστης υπηρεσίας Διαδικτύου.

Καφετέρια

Σημειώνεται ότι θα λειτουργήσει και καφετέρια, υπό την διαχείριση του Neon Mall.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του εμπορικού κέντρου ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top