LIFESTYLE

Συναρπαστικές ανατροπές στο MasterChef - Η νέα πράσινη ομάδα και τα επιπρόσθετα βραβεία - Βίντεο

Συναρπαστικές ανατροπές στο MasterChef - Η νέα πράσινη ομάδα και τα επιπρόσθετα βραβεία - Βίντεο

Οι ανατροπές, οι αλλαγές, οι ξαφνικές ανακοινώσεις των τριών chef κριτών, που αλλάζουν σε ένα δευτερόλεπτο τη ροή και τα δεδομένα, κρατάνε αμείωτο τόσο το τηλεοπτικό όσο και το διαδικτυακό ενδιαφέρον.

Οι 22 παίκτες ζουν πραγματικά σε μαγειρική έξαψη, υποστηριζόμενοι από μια εξαιρετική και άρτια παραγωγή, που ξεχωρίζει στην τηλεοπτική σκακιέρα. Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται μόνιμα σε εγρήγορση για να προλάβουν τις εξελίξεις καθώς τα γεγονότα ανατρέπουν συνεχώς τις στρατηγικές τους, που έτσι και αλλιώς δεν έχουν πάντα το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Άλλη μια ανατροπή είχαμε και στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 16/2) όπου τελικά στην Ομαδική Δοκιμασία δεν αγωνίστηκαν δύο ομάδες, όπως όλοι περίμεναν και είχαν προετοιμαστεί ανάλογα, αλλά τρεις! Κόκκινοι, μπλε και πράσινοι και όλοι οι παίκτες βρέθηκαν για άλλο ένα επεισόδιο να τρέχουν να προλάβουν τον καθορισμένα αδυσώπητο χρόνο, ώστε να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους να αντιμετωπίσουν τις απρόσμενες εξελίξεις!

Μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν 1000 ευρώ κάθε εβδομάδα αλλά δεν μπορούν να εφησυχάσουν λεπτό καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να δουν τη χειρότερη εκδοχή της έννοιας επιστροφή, επιστροφή στο σπίτι τους!

Γιατί εκτός από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, εκτός από τον «κακό» μαγειρικό εαυτό τους, αυτή τη σεζόν οι υποψήφιοι έχουν να «παλέψουν» και με τα… φαντάσματα από το παρελθόν!

Οι εισβολείς από παλιότερους κύκλους του MasterChef έχουν προκαλέσει πανικό, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται κάποιες φορές… εμπόλεμη! Γιατί η συναρπαστική, μαγειρική κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ του MasterChef 2023 δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν!

Οι καταξιωμένοι chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι στα καλύτερά τους και η στιγμή που καλούνται να κρίνουν τα πιάτα των υποψήφιων MasterChefs είναι η αγαπημένη των τηλεθεατών.

Τους λατρεύουν όταν ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα, ενώ εκτιμούν τον δίκαιο, ευγενικό και ακέραιο τρόπο, που μπορούν να διαχειρίζονται ένα μαγειρικό… Βατερλώ!

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top