Αυτή είναι η επιστολή Στεφάνου σε Χριστοδουλίδη για την κατάργηση των τετραμήνων - Όσα ζητά από τον ΠτΔ  

Αυτή είναι η επιστολή Στεφάνου σε Χριστοδουλίδη για την κατάργηση των τετραμήνων - Όσα ζητά από τον ΠτΔ   

Την επιστολή του, με την οποία ζητά την κατάργηση των τετραμήνων από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε το απόγευμα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Δείτε αυτούσια την επιστολή:

«Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα με τη Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης επαναβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας για τον θεσμό των εξετάσεων τετραμήνων, ο οποίος φέτος επεκτάθηκε και στο Γυμνάσιο. Όπως υπογραμμίστηκε ο θεσμός αυτός έχει αποτύχει, φορτώνοντας με ακόμα περισσότερο άγχος τους μαθητές, αλλά και τους γονείς τους.

Ως εκ τούτου σας παρακαλώ όπως το ζήτημα των εξετάσεων τετραμήνων τεθεί στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησής σας μόλις αναλάβετε τα καθήκοντά σας. Σας ενημερώνω ότι το ΑΚΕΛ έχει καταθέσει πρόταση Νόμου που προνοεί για κατάργηση των εξετάσεων τετραμήνων, οι οποίες από τη φύση τους είναι ανταγωνιστικές και δεν συνάδουν με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές/παιδαγωγικές μεθόδους. Παράλληλα, με την πρόταση Νόμου εισηγούμαστε όπως οι εξετάσεις του Α’ τετραμήνου, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, έχουν διαμορφωτικό χαρακτήρα και να μην συνυπολογισθούν στην τελική βαθμολογία των μαθητών.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE